FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Taxă unicăPână la 24.02.2024
Taxă eveniment: Tabăra internațională de iarnă ORL 2024
* taxa de participare include cazarea (loc în camera twin), certificatul cu punctele EMC, pauzele de cafea, 3 cine și accesul la lucrările științifice
IMPORTANT! *Această manifestare este destinată rezidenților și tinerilor specialiști în ORL cu vârsta de până la 35 de ani la data 03.03.2024.
1000 RON
Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 24.02.2024, ora 23:59!

PENTRU PLATA PRIN ORDIN DE PLATĂ:

PROEVENTS & CONFERENCE, RO17149202

CONT: RO66BTRLRONCRT0611327001

BANCA TRANSILVANIA

Ne face plăcere să vă informăm că începând cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (“GDPR”).

Dorim să vă anunțăm că respectăm prevederile Regulamentului UE privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerințe.

Vă informăm faptul că PALOMA TOURS colectează doar date asociate persoanelor fizice/ juridice în contextul în care ne sunt solicitate servicii pentru a căror livrare avem nevoie de aceste informații, fiindu-ne necesare în intersul legitim al dumneavoastră.

În contextul participării la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de către Colegiul Medicilor din România sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicală, loc de muncă și grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informații legate de desfășurarea unei manifestari medicale spre exemplu: locație, deadline înregistrare sau trimitere lucrări științifice.

Precizăm că datele dumneavoastră nu vor fi înstrăinate de noi către nici un terț și vor fi folosite numai în scopul în care au fost transmise.

În situația în care veți alege să plătiți cu cardul unul dintre servicii, precizăm ca instrumentul de plată electronică este unul sigur și ca noi nu stocăm astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar plățile se realizează numai în interfețele securizate care aparțin instituțiilor bancare.

Vă informăm ca aveți posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare în orice moment și totodată puteți solicita orice informații suplimentare referioare la datele dumneavoastră, contactându-ne la gdpr@palomatours.com